Kooiman
Vragen? Bel Bert!
+31 (0)6-53 40 36 05 +31 (0)6-53 40 36 05

Dit zijn wij

Bert Kooiman

Bert is een gedreven specialist die meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van HR. Bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven in de profit- en non-profitsector. En zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Bert adviseert u niet alleen graag over het bedenken en ontwerpen van HR-concepten en systemen, hij helpt u ook bij de implementatie en praktische uitvoering hiervan. Daarnaast is Bert geregistreerd Arbeidsdeskundige. Een waardevolle aanvulling op zijn jaren ervaring in het HR-vak. Zijn benadering is pragmatisch en nuchter en laat zich omschrijven als: effectief, to the point, gericht op het einddoel zonder de mens uit het oog te verliezen.

Bert draagt op verschillende manieren bij aan de samenleving. In de vorm van giften, kennisoverdracht, het aanbieden van diensten en vrijwilligerswerk. Zo is hij actief als coach in de stichting Toeter en Joepies. Benieuwd? Neem een kijkje op toeterjoepies.nl.

Bert Kooiman Bert Kooiman
Bert Kooiman
‘Een onderneming staat nooit op zichzelf. Je bent onderdeel van je omgeving, samen maken we die leefbaar.’
Bert Kooiman

André Joosten

André is al meer dan 25 jaar bedrijfsarts. Hij startte zijn carrière bij diverse arbodiensten en werd  Hoofd Arbozorg van de AVR. Vanaf 2003 is hij als zelfstandig bedrijfsarts werkzaam voor verschillende bedrijven in de regio en daarbuiten. Bij afwezigheid van André wordt hij vervangen door een collega bedrijfsarts. Daarnaast is hij ook kunstschilder.

De verzuimbegeleiding, spreekuren van de bedrijfsarts en gezondheidskundige onderzoeken van André vinden plaats in Hardinxveld-Giessendam. Het is zelfs mogelijk om bij de medewerkers thuis af te spreken. En u betaalt geen aansluitkosten, dus: geen verzuim, geen kosten!

André Joosten
‘Integer werken met plezier, met gevoel voor de business denken wij als professionals met onze klanten mee in oplossingen.’
André Joosten
Bezig met laden... Bezig met laden...

RECENSIES

WIJ WERKEN VOOR

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen