Kooiman
Vragen? Bel Bert!
+31 (0)6-53 40 36 05 +31 (0)6-53 40 36 05
Personeelsdossier

Personeelsdossier

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: een goed personeelsdossier is de basis van uw personeelsbeleid. Actuele informatie is voor u van groot belang als het gaat om opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers, doorstroommogelijkheden, reorganisatie of (dis-)functioneren van uw medewerker. In de praktijk blijkt het vaak lastig om deze zaken structureel vast te (blijven) leggen. Kooiman HR is u daarom graag van dienst bij het opzetten en onderhouden van uw personeelsdossiers.

Personeelsreglement
Naast formele zaken die vastgelegd worden in arbeidsovereenkomsten, zijn er ook veel aanvullende regels binnen uw bedrijf. Daarom is een personeelsreglement een echte must of zelfs een noodzaak.

U legt er alle interne regels en richtlijnen in uw bedrijf mee vast. Bijvoorbeeld omtrent werktijden, thuiswerken, functioneringsgesprekken en giften en relatiegeschenken. Kortom: een praktisch en onmisbaar naslagwerk voor het vastleggen van afspraken met medewerkers. Ook hiervoor kunt u bij Kooiman HR terecht.

Kostenbesparing

Een goed opgebouwd personeelsdossier kan in geval van ontslag van invloed zijn op de hoogte van de ontslagvergoeding die u als werkgever moet betalen. Bewaar hierin daarom altijd belangrijke zaken, zoals persoonsgebonden gegevens, gegevens met betrekking tot de pensioenregelingen en overige verzekeringen, een kopie van de functie- en taakomschrijving en alle correspondentie met en van uw medewerker.

DIT ZIJN WIJ

RECENSIES

WIJ WERKEN VOOR

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen