Kooiman
Vragen? Bel Bert!
+31 (0)6-53 40 36 05 +31 (0)6-53 40 36 05
Werving & Selectie

Werving & Selectie

De juiste man of vrouw op de juiste plek heeft veel impact op uw bedrijfsresultaat. Hoe vindt u de juiste kandidaten? Kooiman HR heeft ruime ervaring in het verzorgen van volledige werving- & selectieprocedures op maat voor alle soorten functies en opleidingsniveaus.

Professionele en pragmatische aanpak
Kooiman HR ontzorgt u door de gehele wervingsprocedure van u over te nemen. Resultaatgericht en tegen een vastgesteld tarief. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en is uw tijdsbesteding minimaal. Onze aanpak is professioneel, pragmatisch en out of the box wanneer nodig.

Kwalitatieve assessments
Als onderdeel van de werving- en selectieprocedure kunnen we voor u kwalitatieve assessments inzetten. Welk instrument wordt ingezet is afhankelijk van uw specifieke vraagstelling en/of (werk)situatie. Ons aanbod:

  • selectieassessment: geschiktheidsadviezen voor een concrete functie;
  • ontwikkelassessments: adviezen over de mogelijkheden voor een toekomstige functie of takenpakket én de ontwikkelbaarheid van een kandidaat;
  • competentiescan: adviezen over het niveau en de ontwikkelbaarheid van een vastgesteld aantal competenties die door de organisatie worden gebruikt.

Kooiman HR werkt samen met assessmentpsychologen die zijn gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van psychologen (NIP) en de gedragscode van het NIP hanteren.

DIT ZIJN WIJ

RECENSIES

WIJ WERKEN VOOR

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen