Kooiman
Vragen? Bel Bert!
+31 (0)6-53 40 36 05 +31 (0)6-53 40 36 05
Organisatie & ontwikkeling

Organisatie & ontwikkeling

Ontwikkelen van de organisatie en haar medewerkers blijft noodzakelijk. Maar dan wel zo dat beschikbare middelen effectief en gestructureerd worden ingezet. Kooiman HR heeft kennis van en ervaring met het uitwerken en implementeren van opleidings- en ontwikkelingsbeleid. U kunt bij ons terecht voor maatwerk trainingen, workshops en coaching trajecten. De werkvormen die we toepassen zijn steeds vernieuwend en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Maar bovenal buitengewoon praktisch, verrassend en inspirerend.

Ondersteuning bij fusie, overname en sanering
Kooiman HR heeft ruime ervaring met het begeleiden van bedrijfssluitingen, fusies en overnames. Van het boekenonderzoek in de dataroom tot het opstellen en afstemmen van een sociaal plan met vakbonden en ondernemingsraden. Van een onderzoek naar arbeidsvoorwaardensystemen tot het uitwerken en benchmarken van een nieuw arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij denken graag mee over het werken aan bewustwording binnen de organisatie, het plan van aanpak, communicatie en voorbereiding van management en nazorg voor de medewerkers die kunnen blijven binnen de organisatie.

Reorganisatie en optimalisatie
De wereld om ons heen verandert continu. Organisaties moeten daardoor voortdurend werken aan hun bestaansrecht, interne organisatie en leefbaarheid.

Kooiman HR combineert deze drie invalshoeken in één pragmatische aanpak. Met aandacht voor grotere efficiency en verbeterde systemen binnen de organisatie en tegelijkertijd een creatieve aanpak en betrokkenheid bij veranderingen van medewerkers en management.

DIT ZIJN WIJ

RECENSIES

WIJ WERKEN VOOR

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen