Kooiman
Vragen? Bel Bert!
+31 (0)6-53 40 36 05 +31 (0)6-53 40 36 05
Training & coaching

Training & coaching

Wilt u werken met het eigen regiemodel op verzuimbegeleiding? Wij bieden verzuimbegeleiders en medewerkers trainingen preventie- en verzuimmanagement aan. Hiermee kunt u of uw medewerker goed aan de slag. 

Preventie & verzuimmanagement
In de training preventie & verzuimmanagement voor verzuimbegeleiders gaan we in op de wet- en regelgeving rondom verzuim. Daarnaast leren de verzuimbegeleiders binnen uw organisatie hoe zij gesprekken voeren met (verzuimende) medewerkers. Deze training organiseren wij  voor de leidinggevenden en ook voor uw medewerkers  binnen uw organisatie. Iedere organisatie is anders, daarom worden de trainingen op maat ontwikkeld.

Opzet van de training
De training is interactief en in groepsverband. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij actief deelnemen en hun mening en ervaringen delen met de groep. Dit doen we om van elkaar te kunnen leren. De training vindt plaats in een veilige omgeving, zodat er met positieve feedback van de trainer gewerkt kan worden aan een optimale beheersing van verzuim.

Coaching
Het kan voorkomen dat een medewerker ‘vastzit’ en een duwtje in de rug nodig heeft om met de juiste energie (weer) aan het werk te gaan. Omdat u als werkgever dicht op het werk zit, kan het helpen om hier een onafhankelijke coach bij in te schakelen. Ook nieuwe of onervaren medewerkers kunnen baat hebben bij coaching.

Goede coaching helpt het verzuim binnen uw organisatie te verlagen. Het is een uitstekende manier om medewerkers te stimuleren, doelen te formuleren en nieuwe vaardigheden aan te leren om de persoonlijke effectiviteit te vergroten.

DIT ZIJN WIJ

RECENSIES

WIJ WERKEN VOOR

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen