Kooiman
Vragen? Bel Bert!
+31 (0)6-53 40 36 05 +31 (0)6-53 40 36 05
Keuringen

Keuringen

Om uitval of verzuim te voorkomen is het essentieel – en bent u als werkgever volgens de Arbowet verplicht – om uw medewerkers  periodiek te laten keuren. Met een keuring onderzoeken we of medewerkers voldoen aan de eisen die de functie van hen vraagt. Afhankelijk van het type keuring en het aantal te keuren medewerkers, kunnen de individuele keuringen bij u op locatie plaatsvinden of bij ons op kantoor in Hardinxveld-Giessendam.

Preventief Medisch Onderzoek (PMO) 
Met een preventief medisch onderzoek kan door vroegtijdige signalering mogelijke uitval van medewerkers worden voorkomen. Volgens de Arbowet bent u als werkgever verplicht uw medewerkers regelmatig een periodiek medisch onderzoek aan te bieden.

Een preventief medisch onderzoek (PMO) laat zien of er op het moment van keuren problemen zijn bij uw medewerker of dat er mogelijk problemen kunnen gaan optreden op de korte termijn. Een PMO is niet alleen een momentopname, maar ook een periodieke controle van alle aspecten die de gezondheid van uw medewerkers structureel kunnen beïnvloeden.

Gewoon & Beter Arbodiensten helpt u bij het behoud van gezonde en vitale medewerkers, het goed kunnen organiseren van arbeidsomstandigheden én het voorkomen van verzuim.

Functiegerichte keuring 
Sommige beroepsgroepen moeten met regelmaat gekeurd worden. Enerzijds omdat dit wettelijk verplicht is, anderzijds om te kijken of het werk van invloed is of kan zijn op de gezondheid van de medewerker.

Gewoon & Beter Arbodienst kan voor u diverse functiegerichte medische keuringen uitvoeren, zoals:

  • chauffeurskeuring vrachtwagens en mobiele kranen
  • PAGO
  • bodemsaneringskeuring
  • offshore keuring

Rijbewijs keuring 
Voor diverse beroeps- en leeftijdsgroepen voeren wij rijbewijskeuringen uit. We geven passend advies over welke keuringen het meest geschikt zijn voor u.

DIT ZIJN WIJ

RECENSIES

WIJ WERKEN VOOR

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen